søndag 22. juni 2008

MSN vær?

Da e det ikkje lenger fare for brann her i sør. Det regne. Æ sidde nå inne på jobb å ser ud på den blaude asfalten. Folk komme løpans inn i ny og ne, når de kraftige regnbygan trør te. Her komme de inn for å se den fantastiske filmen om Lindesnes. Lindesnes. De drar av sæ klæran og forlanger som oftest ein god og varm kaffe, made by Henriette, før de prøver å få på sæ de klissblaude kleran igjen, og labber ud døra me et eineste mål; å komme sæ fortest mulig te bilen. Livet e herlig folkens. wålla!
hehe, joda så sånn e nå det. Har ikke vært den dagen me mest folk på jobb akkurat. Å da når æ sidde her, på dataen, og har både facebook og msn oppe. Så lure æ på åssen det e mulig at det e så få folk på msn? når det e så sabla kjipt vær;p Ser folk på tv, rydde de rommet? hmm. udelivet e nå hvertfall udelokka.. De som ikkje har no å gjør, har å komme sæ på msn. Hvertfall de som bor i sør, for æ veit været e piss her. Folkan fra andre deler av landet kan æ ikke sei no på. Eller, jo, dere på vestlandet, e nok msn vær for dere au:)
Neida, så joda.

http://www.lindesnesfyr.no

2 kommentarer:

Marthe sa...

Neida så joda..Så sånn e no det..Sånn går no dagan! Neinei...jaja!

(P.S. I nord-Norge har det altså vært utrolig flott vær i dag. Så e no det sagt.)

Marthe sa...

Hehehe, æ nevnte forresten til ho mamma at du jobbe på fyret..og ho bare "nææh, sitt ho aleina der og passe på da?" Ho trudde du va sånn fyrvokter, hehe.. fyrvokter Gabrielsen! ;)