mandag 30. juni 2008

Campingplasseier Gabrielsens hyttetur!:)

Da var det duket og klart for hyttetur på campingplassen. Her kom de fra alle verdens kanter; østlandet, sørlandet, nord-norge og vestlandet. Alle områder va representert og det var heilt kanon! hehe. 14 stk var mi te sammen på torsdagskveld, et par som ikke sov over, men kos va det at de stakk innom. Turen ble tatt av: Lene, Hilde, Anna Sofie, Randi, Rune, Morten, Helene, Cecilie, Bente, Marthe, Wanja, Ingvild(m/venninne) og Christina. Torsdagskveld grilla mi og koste oss. Seinere tok mi å spaserte ud te fyret, var fint vær tidligere på dagen, men da mi kom halveis begynte det å pøse ner! Noen va litt mer vant te regn enn andre, så noen fikk skyss av Hilde, mens andre spaserte heilt ud og tok turen te toppen av fyret, hvor noen blei jagd ud av ei hule av ein flaggermus:p da mi kom tebage te hytta blei det skifting av blaude klær og konversering. Blei ein tidlig kveld, og mi fordelte oss rundt om på soveromman:)
Fredagsmorran fant æ Cecilie sittans i trappa, ventans på at noen sku stå opp. hehe. Herlig e ho;p Da e begynte å prate å folk skjønte det va på tida å stå opp, kom de stimans ner trappa. Sola sto fint på himmelen å det va rett ud å legge sæ på verandaen:D Etterhvert blei det tida for noen å reise hjem, men det blei ikkje så tårevåt avskjed som sist. heldigvis:S off, ja den dagen va trist... uansett, sulten kom etterhvert å jakta på oss, så noen tok turen inn te nærmeste Spar butikk og handla inn frokost for de som ikke hadde det, og middag te seinere. I mens lå mæ og Christina å blei aldri så brune. Heilt fantastisk;p
Marthe og Bente va vel middagslageran denne dagen, Bali kyllinggryte. Herlig rett og slett! Stor skryt te kokkan:p
Kvelden videre gikk te Kortspilling, dansing/trening(for de spesielt interesserte;p), chipsspising, og fantasi te langt på natt. Vanvittig koselig!!
Har hatt det så sykt moro i helga! å håpe alle koste sæ lige masse som æ gjor. Dere e så skjønne alle sammen:):)
Savne dere allerede<3
Bilder ska æ se om æ kan legge ud i morra. men nå e det natta. :)

1 kommentar:

Marthe sa...

Det va ei fantastisk koselig helg, og ALL ære til verdens flinkeste (og søteste) vert! <3<3